Изпълнение и декорация на ниши и библиотеки

Вел Дизайн разполага с продуктов асортимент от над 5000 детайли, профили, орнаменти. За да бъдем максимално от полза за нашите клиенти, изпълняваме и индивидуални модели, в случай че не откриват при нас желаните от тях елементи или дизайнерски композиции.

В тази галерия представяме на Ваше внимание идеи за изпълнение и декорация на ниши и библиотеки. При библиотеките е задължително първо да се изпълни конструкцията от профили и гипскартон и след това може да се монтира декорацията от гипс (корнизи, фризове, колони, конзоли и др.). Нишите могат директно да се монтират в стената, в случай че тя е с дебелина не по-малко от 15 см.

Обекти : частни апартаменти и къщи, търговски имоти
ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2020

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини