За Вел Дизайн

ВЕЛ ДИЗАЙН - ГИПСКАРТОН, ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН И
ДЕКОРАТИВНИ ГИПСОВИ ОРНАМЕНТИ
Гипсокартонът все повече се утвърждава като най- масовият и практичен материал за изграждане на вътрешния интериор в стотици сгради.
Решенията от гипскартон са не само практични, но сравнително лесни за изпълнение от трудоемкото измазване на стени и тавани, но и от доказаните им качества на противопожарен елемент, а именно в гипса се съдържа вода, която докато не се изпари служи като бариера за огъня.
Системите за сухо строителство са приложими във всички сезони, строителните отпадъци са сведени до минимум и заедно с бързината на изпълнение прави изпълнението с гипскартон привлекателно както за инвеститорите, така и за проектантите.

ВЕЛ ДИЗАЙН ще Ви предложи индивидуални дизайнерски решения в сферата на сухото строителство, съобразени с Вашите желания и обект.

ВЕЛ ДИЗАЙН е специализирана в областта на сухото строителство, интериора, декорацията :

 В допълнение към решенията от гипскартон предлагаме също и декоративни гипсови елементи и орнаменти, които допълват вътрешния дизайн и създават специална атмосфера на Вашия офис, дом, заведение :

- гипсови корнизи

- гипсови фризове

- корнизи и фризове с орнаменти

- гипсови колони: капители на колони, гипсови колони - тела, бази на колони

- гипсови орнаменти

- гипсови рамки

- рамки за камини

- гипсови розетки

- гипсови конзоли

- гипсови статуи и релефи.

Ние можем да изпълним : прави окачени тавани, арт тавани със скрито осветление, предстенни обшивки, преграни стени и да завършим целия Ви обект, включите лно с боядисването.

От опита си до момента сме сигурни, че ще отговорим напълно на нужните и желанията Ви.
Залагаме на коректността и кратките срокове.

Работим с висококачествени материали на утвърдени производители.

Заповядайте в офиса и изложбената зала на Вел Дизайн за декоративни орнаменти, декорация и интериор.

 


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

21.05.2019

Окачените тавани - ефектни и достъпни от Вел Дизайн

Окаченият таван от гипсокартон има доста предимства - дълъг живот, добър естетически вид, чист състав, позволява интересни и разнообразни форми на тавана и за осветление ... и не на последно място - допълване с гипсови рамки, фризове, корнизи ...

03.01.2018

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения за идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолация, боядисване и декорация.

Повече новини